Geen contante betaling meer mogelijk in bus en trein Arriva

Het is vanaf zondag, Eerste Paasdag, niet meer mogelijk om met contant geld een kaartje in de trein of bus van Arriva Limburg te kopen. Om het makkelijker en veiliger te maken in de bus, betaalt de reiziger vanaf zondag in alle bussen alleen nog maar met pin, contactloos of creditcard. Voor mensen met een OV-chipkaart verandert er niets.

Nieuw betaalsysteem
Alle bussen beschikken over een nieuw betaalsysteem waarmee reizigers kaartjes kunnen kopen met pin, contactloos of creditcard. Reizigers die wel met contant geld willen betalen kunnen via de website een e-ticket aanschaffen of bij de OV-servicepunten een bus- of treinkaartje kopen.

Lees vorig bericht

Jan Mans geeft startsein voor coalitieonderhandelingen

Lees volgend bericht

Ed Vossen uit Geulle Koninklijk Onderscheiden