Afscheid van zes raadsleden

Tijdens de laatste gemeenteraadsvergadering van de raad 2014-2018 is afscheid genomen van zes raadsleden. Zo verlaten voor Focus Ingmar Wagenaar en Frank Sünnen, voor de VVD René van Beekum, voor KIJK!!! Paul Jansen, voor  BRUG-M Sjraar Hovens en voor PGM Ed Vossen, de raad. Maar voordat dit gebeurde werden nog de geloofsbrieven van de nieuwe raad goedgekeurd. Dit doet de oude raad zodat de nieuwe raad kan beginnen aan de periode 2018-2022.

Draagspeld
Alle raadsleden kregen naast een bloemstuk ook een draaginsigne, oftewel speld, met de afbeelding van het wapen van Meerssen. Er was een afspraak de afgelopen periode dat wanneer de vergadering voor 23:00 uur klaar zou zijn er bitterballen geserveerd zouden worden. Afgelopen woensdag was de vergadering voor 23:00 uur klaar en de belofte werd ingelost.

Laatste gemeenteraadsvergadering oude raad.

Lees vorig bericht

Ed Vossen uit Geulle Koninklijk Onderscheiden

Lees volgend bericht

Beeld Wil van der Laan markeert opening Groene Loper