Nieuwe gemeenteraad geïnstalleerd

Door het afleggen van de eed of het doen van de belofte zijn de 17 leden van de gemeenteraad gestart met de raadsperiode 2018-2022. In een feestelijke bijeenkomst startte zes nieuwe raadsleden en 11 raadsleden vanuit de vorige periode hun werk. Drie raadsleden zitten voor de eerste keer in de gemeenteraad. Dani in de Braekt van het CDA, Helmie Smeets van KIJK!!! en Remco Vertommen van PGM het Origineel. Dani in de Braekt is met zijn 20 jaar het jongste raadslid. De nieuwe leden van de raad kregen ook het speldje met het gemeentewapen als afbeelding. Burgemeester Clermonts reikte aan ieder gemeenteraadslid het boek “Ïk raadslid”uit.

Start nieuwe gemeenteraad

 

Lees vorig bericht

terugkijken: Uitgelicht – nabeschouwing op verkiezingen

Lees volgend bericht

Verkeerde aanname gemeente bij aanbesteding exploitatie sporthal