Op welke manieren kan ik de ov-chipkaart aanvragen?

Vanaf 1 april 2018 is het niet meer mogelijk om met contant geld een los buskaartje te kopen op alle ARRIVA-bussen. Wel kunt u reizen met de persoonlijke en/of de anonieme OV-chipkaart. Dat is veel goedkoper dan een los kaartje kopen met uw pinpas in de bus. Bovendien krijgen 65-plussers via deze kaart extra korting. Dan moet je wel je OV-chipkaart op automatisch opladen laten zetten zodat u altijd voldoende reissaldo heeft als u instapt. Wel zo gemakkelijk. Geen gedoe meer met opladen onderweg. U kunt kiezen voor automatisch opladen van 10 of 20 of 50 euro.

U kunt op de volgende manieren aan een OV-chipkaart komen 
Online per computer: Een persoonlijke OV-chipkaart kost € 7,50 en is vijf jaar geldig. Je hebt een goedgelijkende digitale foto nodig en IDEAL voor te betalen. Deze aanvraag doe je via: https://www.ov-chipkaart.nl/ov-chip-kopen/persoonlijke-ov-chipkaartaanvragen.htm U kunt ook de klantenservice bellen zodat het aanvraagformulier per post gestuurd wordt: Telefoon klantenservice OV-chipkaart: 0900-0980 (belkosten). Bereikbaar op werkdagen van 7.00 tot 21.30 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen van 10.00 tot 16.00 uur.

Maar u kunt natuurlijk ook naar een kantoor van ARRIVA bij u in de buurt gaan met een pasfoto en uw persoonlijke gegevens (bankpas en legitimatie) en dan wordt u persoonlijk geholpen met aanvragen van uw OV-chipkaart!

Kantoren in de buurt
ARRIVA kantoor Maastricht: Stationsplein 27 Maandag t/m vrijdag: 7.00 tot 19.00 uur Zaterdag: 8.00 tot 19.00 uur. Zon- en feestdagen: 9.00 tot 16.00 uur .
ARRIVA kantoor Sittard: Stationsplein 2 Maandag t/m vrijdag: 7.00 tot 19.00 uur Zaterdag: 9.00 tot 18.00 uur. Zon- en feestdagen: 10.00 tot 17.00 uur.
Voor meer info mail: BuurtBusGeulle797@kpnmail.nl

Lees vorig bericht

Vleermuisexcursie: De Dellen en het Meerssenerbroek

Lees volgend bericht

Landelijke collecteweek van Gehandicaptensport