Word jij ook lid van de Vereniging Stop Tihange Nederland

Maak jij je ook zorgen over de gevaren van de verouderde Kerncentrale in Tihange? Er zitten veel haarscheurtjes in een van de reactorvaten, er is vaak uitval van één van de reactoren en er zijn steeds opnieuw problemen rond de veiligheid. Ruim 50.000 burgers uit de hele Euregio hebben op 25 juni 2017 in een indrukwekkende Mensenketting laten zien dat ze het zat zijn. Tihange moet dicht, hoe eerder hoe beter! 

Vanuit de diverse Burgercomités in Limburg hebben we de “Vereniging Stop Tihange Nederland “ opgericht. We willen de strijd voortzetten met nieuwe acties en met een lobby naar de politieke besluitvormers in België. Daarbij werken we nauw samen met actiegroepen in de hele Euregio, in de rest van ons land en met de internationale anti-kernenergieorganisatie WISE in Amsterdam.

Onze Vereniging Stop Tihange kan niet zonder leden! Hoe meer leden hoe méér invloed we kunnen uitoefenen. Als lid blijf je op de hoogte van activiteiten en acties en kun je mee bespreken en beslissen hoe we de strijd om Tihange dicht te krijgen, samen vorm geven.

Het lidmaatschap kost slechts € 5 per jaar. Doe mee!!! Stuur een mailtje naar stop.tihange.nl@gmail.com en vermeld je naam, adresgegevens, je mail-adres en mobiel nummer en stort het bedrag van € 5 op onze bankrekening: NL 30 TRIO 033 8901590 t.n.v. “Vereniging Stop Tihange Nederland”.

Als lid ontvang je onze digitale nieuwsbrief en krijg je uitnodigingen als we acties of een vergadering organiseren. Maak de beweging Stop Tihange sterk en word lid. Samen gaan we er voor zorgen dat de verouderde, scheurtjescentrales in Tihange gesloten worden.

 

Lees vorig bericht

Verkeerde aanname gemeente bij aanbesteding exploitatie sporthal

Lees volgend bericht

Vleermuisexcursie: De Dellen en het Meerssenerbroek