Inloopspreekuur wijkagent en Trajekt en IPhone en IPad training

Na een succesvol eerste inloopspreekuur met de politie en Trajekt in gemeenschapshuis de Kollekamp staat het volgende gecombineerde inloopspreekuur al weer gepland.

Dit gaat door op woensdag 11 april tussen 14.00 en 16.00 uur. U bent van harte welkom om kennis te maken met onze wijkagente. Zij staat u graag te woord. Het is helaas niet mogelijk om tijdens het spreekuur aangiftes te doen.

Ook is aanwezig een vertegenwoordiger van Trajekt. Dit is dé welzijnsonderneming voor Maastricht en het Heuvelland die streeft naar een volwaardig leven voor de inwoners van deze regio. Zij werken samen met én dichtbij de mensen, vanuit de vele gemeenschapshuizen en andere buurtvoorzieningen, zo ook in Meerssen en zijn er voor iedereen, van peuter tot ouder. Aan deze spreekuren zijn geen kosten verbonden.

Dus als u vragen heeft op het gebied van veiligheid en/of welzijn in de breedste zin van het woord, schroom dan niet om binnen te lopen en uw vragen voor te leggen. Overigens bestaat de mogelijkheid bestaat om in een aparte ruimte te spreken met de deskundigen.

IPhone en IPad training
Worstelt u ook wel eens met de instellingen en de vele mogelijkheden van uw iPhone of iPad? Op zaterdag 28 april van 9.30 uur tot 11.30 uur geeft Paul van de Hurk een training (in een kleine groep) voor deze apparaten in het gemeenschapshuis De Kollekamp, Heerenstraat 77 te Moorveld.Heeft u specifieke vragen, laat ons dan vooraf weten wat u graag uitgelegd wil hebben.Voor de prijs hoeft u het niet te laten voor deze training betaalt u slechts € 5,00 incl. koffie/thee. Aanmelden kan op onze website www.kollekamp.nl of telefonisch op 06-10803327.

Lees vorig bericht

Manouk Pluis te gast in het 80’s Café op Meer/fm

Lees volgend bericht

Informatiemiddag passend lezen in Bibliotheek Meerssen