Manouk Pluis te gast in het 80’s Café op Meer/fm

Hilversum / Jeugdserie #forever / AVROTROS

Manouk Pluis uit Bunde is op maandag 9 april a.s. te gast in het 80’s Café op Meer/fm. Manouk speelt momenteel een van de hoofdrollen in de  jeugdserie #Forever op NPO Zapp. Eerder speelde ze Noa in de Disney-serie Jonge Garde en schitterde ze al in musicals als Ciske de Rat, The Sound of Music en Waanzinnig gedroomd.

Ondanks haar jonge leeftijd heeft Manouk al een indrukwekkend CV opgebouwd. Presentator Raoul Morreau praat met haar over haar carrière. Niet alleen over haar rollen tot nu toe, maar ook over de route die ze voor de toekomst heeft uitgestippeld.

Manouk en de jaren ‘80
Manouk is geboren in 1999. De jaren ’80 kent ze dus alleen “van horen zeggen”. Behalve de muziek! Die kent ze wel degelijk. Haar dagelijkse afspeellijst bevat namelijk heel wat nummers uit de jaren ‘80. Wat de drie favoriete 80’s hits van Manouk Pluis zijn, hoor je op maandag 9 april even voor 19.30 uur in het 80’s Café op Meer/fm. En uiteraard licht ze haar keuzes toe!

80’s Café
Het 80’s Café is een radioprogramma met alleen maar muziek uit de jaren ’80. In elke aflevering zit een favoriete top-3 van een luisteraar of bekende (groot) Meerssenaar. Maar het 80’s Café is meer dan alleen maar muziek. Er is ook veel nieuws en informatie van toen. De jaren ’80 herleven dus in alle opzichten!

Luister mee
Het 80’s Café is er elke maandagavond tussen 19.00 en 21.00 uur en woensdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur (herhaling).  Meer/fm is te beluisteren op 106.8 FM in de regio Meerssen/Maastricht of via de kabel (Ziggo) op 87.5 in de gehele gemeente Meerssen. Online luisteren kan via www.meervandaag.nl/livestream.

 

Lees vorig bericht

Jan Mans gevraagd als informateur

Lees volgend bericht

Inloopspreekuur wijkagent en Trajekt en IPhone en IPad training