Vier jaar celstraf geëist

De Limburger meldt op hun website dat het Openbaar Ministerie  een gevangenisstraf van vier jaar eist, waarvan twee jaar voorwaardelijk, voor een 71 jarige inwoner van Bunde. Bij schermutselingen op 7 mei 2016 stak de verdachte een agent in zijn been en  verwonde hij een andere agent. De verdachte heeft spijt van zijn daad en kan zich weinig van het voorval herinneren. Volgens de advocaat van de verdachte heeft hij straf genoeg gehad, omdat hij 3,5 maand in voorarrest heeft gezeten.

Reconstructie
Om meer duidelijkheid in de zaak te krijgen heeft er op 11 januari jongstleden een reconstructie plaatsgevonden waarbij op aanwijzingen van de verdachte en de politieagenten het voorval is nagespeeld. De rechtbank doet op 17 april uitspraak.

Lees vorig bericht

Rommelmarkt

Lees volgend bericht

Brede school Stella Maris College Meerssen