Koren traden op in Rondje Limburg

In d’n Huppel in Ulestraten traden 4 koren op in het kader van een Rondje Limburg. Rondje Limburg wil zeggen dat 4 koren bij elkaar op bezoek komen en samen een concert verzorgen. Deze avond was Vocal Group Get Real uit Bunde aan de beurt om de andere drie koren te ontvangen. Deze koren waren: Popkoor 4-tune uit Stein, Streetsingers uit Weert en Chantez uit Oirsbeek. Vocal Group Get Real trad samen met slagwerkgroep Borgharen op. Voor Angele Frissen was dit het laatste concert als dirigent voor Get real. Zij neemt afscheid met een afscheidsreceptie op 13 april van 19:30 uur in zaal de Vos in Bunde.

Rondje Limburg voor koren Ulestraten

 

Lees vorig bericht

Meer/Actueel 8 april: Grote kans op coalitie BRUG-M, Kijk!!!, CDA – Vrijwilligers druk bezig zwembad open te krijgen – Toename klachten vliegveld Beek

Lees volgend bericht

Rommelmarkt Fanfare St. Martinus