Kings Night en Koningsdag Bunde 2018

Dit jaar hebben het Oranje Comité Bunde en de Crumblin’ Cookies de handen in elkaar geslagen om voor de inwoners van Bunde activiteiten rondom Koningsdag te organiseren.

Donderdag 26 April 2018
Kings Night Bunde 2018; de derde editie van deze gezellige muzikale avond bij Café Regina, Sint Agnesplein 3 in Bunde. De line-up bestaat uit de Crumblin’ Cookies en The Blues Monkeys. De Crumblin’ Cookies zijn bekend van de vorige edities. The Blues Monkeys is een band, die zeer toegankelijke blues ten gehore brengt.

De Crumblin’ Cookies, bekend van de vorige edities, is een 6-koppige formatie die dansbare muziek maakt. Naast drums/percussie, bas, keys, sax en gitaar beschikt de band over 2 prachtig klinkende frontvrouwen. Tel daarbij een enorm speelplezier op en het publiek zal zich niet vervelen. Het motto van de band is: lekker klinkende muziek maken en plezier beleven aan de muziek en het optreden.

The Blues Monkeys is een band, bestaande uit 5 ervaren muzikanten. De bezetting van deze band bestaat uit Hammond/piano, drums, bas, solo- en slaggitaar. En uiteraard wordt er gezongen. De heren houden van blues in alle soorten en maten. Laat jullie verrassen!!

Het belooft weer een mooie avond te worden.
Datum:      26 april 2018
Aanvang:  20.30 uur
Locatie:     Café Regina, St. Agnesplein 3 Bunde
Gratis entree

Vrijdag 27 april 2018
Het Oranje Comité organiseert samen met Scouting Bunde activiteiten op vrijdag 27 april voor de kinderen van Bunde. De dag start met de traditionele optocht met versierde fietsen, stepjes, skelters enz. Om 10:00 uur vertrekt de optocht vanaf de Auw Kèrk. Via de Roggeveldstraat en het Oranjeplein trekt de optocht naar het Scoutingterrein op het Heiveld.

Op het scoutingterrein wordt om 10:30 uur het startsein gegeven voor de Koningsdagspelen. Alle kinderen kunnen een kaart krijgen om de spellen langs te gaan en te laten afstrepen als ze een spel gedaan hebben.

De Koningsdagspelen bevatten spellen in allerlei vormen zoals:
Blote voeten race
Broekhangen/koekhappen
Versla de keeper
Puzzelrace
Poffertjes/pannenkoeken maken
Om 13:00 zijn de Koningsdagspelen afgelopen.

Wij heten Iedereen van harte welkom op het Scoutingterrein.

Lees vorig bericht

Gijs Limbourg judoclub Bunde 3e van Nederland

Lees volgend bericht

Concert première Synkretismos