Waterschap op zoek naar nieuwe bestuursleden

Met de waterschapsverkiezingen in het vooruitzicht is het Waterschap Limburg op zoek naar nieuwe bestuursleden. De verkiezingen worden op 20 maart 2019, gelijk met de verkiezingen voor de Provinciale Staten, gehouden. Om geïnteresseerden voor te bereiden op een bestuursfunctie biedt het Waterschap een gratis cursus aan.

Belangrijk werk
“Een functie in het Algemeen Bestuur van een waterschap is belangrijk werk dat er toe doet, mede omdat het van invloed is op onze eigen leefomgeving. Een goede invulling van deze publieke taak is iets waarvan niet alleen wij, maar hopelijk ook onze kinderen de vruchten van kunnen plukken, aldus Dijkgraaf  Patrick van der Broeck”. Daarom  biedt Waterschap Limburg in juni inwoners van Limburg de kans een gratis cursus te volgen waarbij ze leren wat het inhoudt om bestuurslid te zijn voor het waterschap.

Informatieavond
Op maandagavond 16 april organiseert het Waterschap Limburg een informatieavond voor iedereen die geïnteresseerd is in deze cursus en graag meer wil weten hierover. Deze avond wordt gehouden vanaf 19:30 uur in het hoofdkantoor in Roermond. Aanmelden voor deze voorlichtingsavond kan tot en met  vrijdag 13 april via de website van het Waterschap.

 

Lees vorig bericht

Concert première Synkretismos

Lees volgend bericht

Aangifte tegen Belgische staat en exploitanten kerncentrales Tihange en Doel