Burgemeester opent ut Zunneke in Bunde

Op zaterdag 8 april is het  10-jarig jubileum van Ut Zunneke gevierd, ’s middags voor alle Zunnekes en hun familie en ’s avonds voor personeel en vrijwilligers. Beide feestjes zijn gevierd bij ’t Trefpunt in Elsloo en waren zeer geslaagd!

Opening verbouwd Zunneke
Op zondag 9 april jl. was het tijd voor de feestelijke opening van de vernieuwde locatie De Sjmeed in Bunde. Onder enorme belangstelling verrichtte burgemeester Clermonts,  op deze zonnige namiddag, de officiële openingshandeling. Dit gebeurde door het uitproberen van verschillende sleutels die haar door diverse Zunnekes werden aangereikt, maar die allemaal niet bleken te passen. Uiteindelijk kreeg ze gelukkig de juiste sleutel, waarna alle bezoekers eindelijk het resultaat van de verbouwing konden gaan bewonderen. Het bleef de hele middag gezellig druk, onder het genot van een hapje en een drankje.

Foto’s Romy van Es

Opening Ut Zunneke Bunde

Lees vorig bericht

Inwoner Bunde wint 100.000 euro bij Staatsloterij

Lees volgend bericht

Amstel Gold Race dames en heren doorkruist zondag de Gemeente Meerssen