Juvat Westendorp trapt 7-dagenwaterchallenge af

Juvat Westendorp daagt als nationale JOGG ambassadeur alle VO-leerlingen uit om vanaf de 18e april zeven achtereenvolgende dagen water te drinken in plaats van gezoete dranken.

Stella Maris College Meerssen
Juvat Westendorp maakt tijdens deze Waterchallenge kick-off een tour langs drie VO-scholen van het Heuvelland, waaronder het Stella Maris College in Meerssen. Samen met de leerlingen wordt dan het officiële startsein voor de school gegeven met aansluitend een danceworkshop waarin Juvat de brugklassers de nieuwste dancemoves aanleert. Juvat Westendorp geeft op woensdag 18 april tussen 10:00 uur en 11:00 uur de aftrap in het Stella Maris College.

De 7-dagen waterchallenge
Jongeren krijgen per jaar gemiddeld 6 kilo suiker binnen door het drinken van gezoete dranken. Door deze challenge worden jongeren uitgedaagd hierin verandering te brengen en zullen ze ervaren hoe lekker water kan zijn. Water drinken moet heel normaal gaan worden. Tijdens de aftrap van de 7-dagenwaterchallenge krijgen alle brugklassers een informatie over de challenge en een entree bewijs voor het subtropisch zwemparadijs Mosaqua.

Lees vorig bericht

CDA, BRUG-M, KIJK!! en het Origineel gaan samen verder

Lees volgend bericht

Werkzaamheden Vliegveldweg