Animato Meerssen kijkt terug op mooie voorstellingen

Foute boel was de titel van toneelvoorstelling van Animato in Meerssen. Er werden drie verschillende scènes in drie totaal verschillende decors gespeeld. Het stuk begon in de kleine huiskamer van de “Echte Mam”. Daarna verplaatste het gezelschap naar Hotel de Kroon om uiteindelijk bij de “Fancy Fair” uit te komen. Het publiek herkende zich in de drie scenes en heeft het afgelopen weekend en het weekend daarvoor met een lach en veel applaus laten blijken dat de acteurs en actrices van Animato onder leiding van regisseur Marcel Lemeer een goede voorstelling lieten zien. Een van de aanwezigen sprak over “een mooie ontspannen toneelavond”.

Foute Boel Animato

Lees vorig bericht

Onderhoud asfalt Bunde

Lees volgend bericht

Amstel Goldrace toertocht