71 jarige Bundenaar hoeft niet naar de cel

De Limburger meldt op hun website dat de 71 jarige inwoner van Bunde, die drie agenten verwondde in 2016, niet naar de gevangenis hoeft te gaan. Dit ondanks de uitspraak van de rechtbank van 27 maanden gevangenisstraf waarvan 24 maanden voorwaardelijk. Omdat de inwoner van Bunde drie maanden in voorarrest heeft gezeten hoeft hij niet meer de cel in.

Geen onbezonnen woesteling
De inwoner van Bunde werd veroordeeld voor eenmaal poging tot doodslag en tweemaal poging tot zware mishandeling en bedreigingen. Omdat hij, volgens een psychiater,  nooit eerder een uitbarsting had en geen onbezonnen woesteling is, komt de rechtbank tot de uitgesproken straf.

Lees vorig bericht

Ambtelijke blunders bij nieuwe raadzaal en gebruik terras

Lees volgend bericht

Komend weekend geen treinverkeer Valkenburg – Heerlen