Einde dreigt voor Stella Maris Cabaret

Het productieteam Stella Maris Cabaret is een op het Stella Maris College een petitie gestart waarin zij leraren en leerlingen oproepen deze petitie te ondertekenen. Zij willen door deze petitie laten zien dat het Cabaret nog altijd gewaardeerd en gedragen wordt door een grote groep mensen. Zijn er niet genoeg mensen die meewerken aan het cabaret dreigt het cabaret te stoppen.

Oorzaak
Vier van de zes leden van het productieteam stoppen en er zijn geen vervangers genoeg om deze plekken in te vullen. De overige leden van het productieteam willen met de petitie anderen bewegen om een plek in het productieteam in te nemen.

Bekendste schoolcabaret Zuid Limburg
Al 51 jaar wordt binnen het Stella Maris College een serie cabaretvoorstellingen gegeven, waaraan veel leerlingen en docenten deelnamen. Het cabaret is een van de bekendste schoolcabarets van Zuid Limburg. Guus Meeuwis, Thei Dols en Jochem ten Haaf hebben tijdens hun schoolperiode als leerling of docent meegedaan aan het cabaret.

Verlies identiteit
Op de website van 1Limburg laat directeur Wien Bergmans weten,” dat volgens hem een stuk van de identiteit van de school verloren gaat als het cabaret ophoudt te bestaan”.

Lees vorig bericht

Galloways ontfermen zich over reekalf

Lees volgend bericht

Scooter in brand