Eerste Zoomer-hiërezitting in Geulle

Momenteel wordt druk overleg gepleegd met artiesten en sponsors of het mogelijk is: De 1ste Zoomer-hiërezitting in Café Auwt Gäöl te organiseren op zondag 24 juni 2018.  Vooraf wordt in de ochtend spek en ei voor de deelnemers geserveerd en de eerste grote artiesten beginnen al om 11.00 uur en gaan door tot 15.00 uur. Vanaf 15.00 uur zijn de dames ook welkom en volgt er nog een verrassings-optreden.

Vol is vol
Zodra de bekende Limburgse artiesten zijn vastgelegd wordt het complete programma op affiche gezet en de prijs van de tickets inclusief spek en ei bekendgemaakt. Echter vol is vol want er zijn maar 111 kaarten beschikbaar en u  kunt nu al voor-reserveren bij de organisatie van de spaarclub Auwt Gäöl .

Lees vorig bericht

Werkzaamheden in Bunde

Lees volgend bericht

Bloemschikken in De Ketel