Expositie de Gank nao Meersje geopend

Met het weghalen van een doek, die over de begintekst van de expositie De Gank nao Meersje hing,  hebben wethouder Berry van Rijswijk en pastoor van Meigaarden deze expositie geopend. Dit gebeurde onder belangstelling van genodigden. De expositie laat twee keer de gank nao Meersje zien. Op de beneden verdieping is onder andere een documentaire, over de beleving van pelgrims die tijdens het octaaf naar Meerssen komen, te bekijken. Op de eerste etage is werk te zien van Willem van Konijnenburg. Hij is een van de schilders van de Meerssense school. De expositie is van 23 april tot en met  17 juni te zien in het Erfgoedhuis op de markt in Meerssen.

Opening expositie De gank nao Meersje

Lees vorig bericht

Inzaaien bloemen voor de bij en de vlinder

Lees volgend bericht

Maandag en dinsdag geen Arriva bussen en treinen door staking