Maandag en dinsdag geen Arriva bussen en treinen door staking

Als de rechter er geen stokje voor steekt, zullen er maandag en dinsdag geen bussen en treinen van Arriva rijden. De vakbonden hebben de werkgevers in het streekvervoer een ultimatum gesteld en dat is afgelopen nacht afgelopen. Nu roepen de vakbonden hun leden op maandag en dinsdag  te staken voor een betere cao.

Kort geding
De vereniging werkgevers in het openbaar vervoer gaan echter in kort geding en willen de rechter vragen de staking uit te stellen. De werkgevers hebben volgens henzelf maar een week de tijd gekregen om de nieuwe aanvullingen in de cao te kunnen bestuderen. Daarnaast vinden de werkgevers het tijdstip in de meivakantie ongelukkig gekozen om te staken. Als de staking doorgaat betreft dit alleen de bussen en treinen van Arriva. De treinen van de NS blijven gewoon rijden.

Lees vorig bericht

Expositie de Gank nao Meersje geopend

Lees volgend bericht

Vijf lintjes in de gemeente Meerssen