Eerste jeugdlintjes uitgereikt

Aan de vooravond van Koningsdag heeft burgemeester Clermonts de eerste drie jeugdlintjes van de gemeente Meerssen uitgereikt aan Pim Cleber en Ivi en Tim Huismans. Het jeugdlintje is een stimuleringslintje voor jonge mensen binnen de gemeente Meerssen die zich op een bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt en nog maken binnen de gemeente Meerssen.

Pim Cleber
Pim Cleber uit Geulle kreeg het lintje omdat hij al vanaf jonge leeftijd actief is als vrijwilliger bij Meer Vandaag. Iedereen kent hem als cameraman, maar hij monteert ook items voor het nieuws. Daarnaast ondersteund hij de redactie in het vinden van de juiste beelden.

Ivi en Tim
Ivi en Tim Huismans uit Meerssen ontvingen het lintje voor hun manier waarop zij aandacht vragen voor het welzijn van de bij en andere mensen stimuleren om duurzaam met de leefomgeving om te gaan. Daarnaast zijn zij de drijvende krachten achter Faunawatch.

Uitreiking jeugdlintjes 2018

 

Lees vorig bericht

Vijf lintjes in de gemeente Meerssen

Lees volgend bericht

Fouten bij De Proosdij: “ambtenaar of college, dat is de kwestie “