Gezocht vrijwillige medewerk(st)er

In augustus gaat de bieb verhuizen naar kindcentrum De Wereldster (naast Gemeenschapshuis De Stip). In verband met de uitbreiding van het aantal openingsuren heeft de bieb per direct ruimte voor enkele vrijwilligers die graag willen helpen in de uitleen.

Als vrijwillige medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor onze bezoekers. Je schrijft nieuwe leden in en maakt hen wegwijs in de bieb. Je helpt hen bij het gebruik van de apparatuur en maakt hen attent op het activiteitenprogramma. Je leert omgaan met ons computersysteem om ook leden en andere bezoekers aan de balie te kunnen helpen. Daarnaast help je mee om de bieb aantrekkelijk te houden door o.a. het mooi presenteren van de boeken en andere materialen. Een prachtige mogelijkheid om samen met collega’s de bieb tot een gezellige ontmoetingsplaats te maken waar bezoekers zich welkom voelen.

We vragen van je:
Goede computervaardigheden
Klantgerichtheid en communicatieve vaardigheden
Beschikbaarheid: wekelijks circa 8 uur (verdeeld over 2 dagdelen)

Belangstelling?
Stuur dan je persoonsgegevens, motivatie en beschikbare dagdelen per mail naar y.corbeij@bibliotheekmeerssen.nl.

Lees vorig bericht

Lezing Anya Niewierra

Lees volgend bericht

Winst VV Bunde, RVU en SV Meerssen