Lezing Anya Niewierra

Maak kennis met Anya Niewierra tijdens een lezing over haar werk als auteur van thrillers (Het dossier en Vrij uitzicht) én als directeur van VVV Zuid-Limburg.
Al sinds haar jeugd heeft Anya Niewierra drie passies: reizen, schrijven en schilderen. Reizen werd haar beroep,schrijven integreerde ze in haar werk en schilderen werd haar hobby.

Anya Niewierra werd geboren in 1964 te Kerkrade. Op haar achttiende trok ze de wijde wereld in. Na diverse omzwervingen kwam ze in 1992 weer terug naar Zuid-Limburg. Het was haar ambitie om mee te werken aan een nieuwe toekomst van dit prachtige gebied. Ze is werkzaam als directeur van VVV Zuid-Limburg en was tot voor kort president van EDEN, het grootste samenwerkingsverband van toeristische bestemmingen ter wereld.

Na haar veel belovende debuut ‘Vrij uitzicht’ in 2013 dat genomineerd werd voor zowel de Debutantenprijs, de Schaduwprijs als Beste Thriller, kwam Anya Niewierra met ‘Het dossier’. Ook deze thriller maakte de hooggespannen verwachtingen meer dan waar.

Woensdagavond 9 mei om 19.30 uur zal Anya Niewierra zowel praten over haar boeken, het schrijven van boeken als over haar werk en liefde voor Zuid-Limburg vanuit haar achtergrond als directeur VVV Zuid- Limburg.

Locatie Ontmoet Anna (Stationsplein 1 Meerssen). Aanmelden via 043 364 24 11 of info@bibliotheekmeerssen.nl. De avond wordt aangeboden door Ontmoet Anna en Bibliotheek Meerssen.

Lees vorig bericht

Plantactie in de gemeenten Meerssen en Maastricht

Lees volgend bericht

Gezocht vrijwillige medewerk(st)er