Verkeerssituatie Kruisberg onduidelijk

Door werkzaamheden aan de Vliegveldweg rijden er op dit moment meer automobilisten via de Kruisberg dan normaal. Veel automobilisten weten op de kruising van de Kruisberg / Bunderstaat niet welke richting ze op moeten gaan.

Omwonende komen in actie
Volgens omwonenden hebben alleen al afgelopen vrijdag zeker 40 automobilisten tegen het verkeer in gereden. Om nog meer gevaarlijke verkeerssituaties te voorkomen hebben omwonende op de weg en de betonnen balustrade pijlen geverfd en de verkeersborden recht gedraaid zodat deze beter zichtbaar zijn voor de automobilisten.

De politie kon op dit moment niets betekenen voor de omwonenden.

Lees vorig bericht

Winst VV Bunde, RVU en SV Meerssen

Lees volgend bericht

Meer/Actueel 29 april : Lintjesregen in onze gemeente – Rekenkamer gaat gang van zaken Proosdijschuur onderzoeken – Gevaarlijke situatie Kruisberg