Zonnecentrale op dak gemeentehuis gaat door

Het idee om 250 zonnepanelen te plaatsen op het dak van gemeentehuis gaat door. Dit laat EMEC (Eerste Maastrichtse Energiecentrale) weten aan de mensen die zich hebben aangemeld om deel te nemen aan de zonnecentrale op het dak van het gemeentehuis.

Aanbesteding
Wanneer de centrale er daadwerkelijk is, hangt af van de aanbesteding van de renovatie van het dak van het gemeentehuis. Het dak moet gerenoveerd worden voordat de zonnepanelen er op geplaatst kunnen worden. De aanbesteding voor de renovatie van het dak kan pas gedaan worden nadat er een nieuw college van B&W is, aldus EMEC. De energie coöperatie verwacht dat de zonnepanelen in het najaar geplaatst gaan worden.

Lees vorig bericht

Eerste plaats Gijs Limbourg in Berlicum

Lees volgend bericht

Ton Dolmans Trofee fietste door Geulle en Ulestraten