Gedecoreerden gehuldigd in Vliek

Op Koningsdag heeft de gemeente alle nieuwe en oude gedecoreerden gehuldigd. Dit gebeurde in de Tiendschuur van Huize Vliek in Ulestraten. Alle lintjesdragers vanaf Koningsdag 2017  tot aan deze Koningsdag zaten vooraan in de zaal. Ook was er een plek ingeruimd voor de eerste jeugdlintjesdragers. De ochtend werd opgeluisterd door een ensemble van harmonie St. Agnes Bunde en het koor Song of Joy uit Rothem. De burgemeester sprak de gedecoreerden toe en juffrouw Jessie van Attekum sprak namens de gedecoreerden van het afgelopen en dit jaar tot aan Koningsdag. Na de toespraken is er een toost uitgebracht en zijn de volksliederen gezongen.

Ontvangst gedecoreerden door gemeente

Foto’s: gemeente Meerssen

Lees vorig bericht

Woensdag 9 mei tweede helft SV Meerssen – Groene Ster

Lees volgend bericht

Protest tegenstanders kerncentrales bij uitreiking Karlsprijs Aken