BLOKKER terug in Meerssen?

Jawel lieve mensen, u zult het gaan meemaken. Aanstaande donderdag 10 mei zullen de bekende BLOKKER mandjes het straatbeeld van Meerssen oranje doen kleuren. Het Meerssens Mannenkoor zal tijdens de Bartholomeusmarkt groots uitpakken.

Het koor heeft maar liefs 4 kramen en een grondplek gehuurd om al haar spullen tentoon te stellen en tegen zeer scherpe prijzen aan te bieden. Naast een ruim assortiment boeken en cd’s zal er een zeer groot en gevarieerd aanbod aan schilderijen en lijsten te bewonderen zijn. Liefhebbers van antiek, koper en tin moeten zeer zeker vroeg opstaan. En dan uiteraard het bekende assortiment aan porselein, glaswerk, aardewerk, potten en pannen, keukengerei en huishoudelijke apparaten, een ruim assortiment lampen zowel hangend als staand, diverse Cd-spelers en draaitafels, tafels en stoelen (zowel voor binnen als buiten), prachtige kleine meubelstukken, originele Perzische tapijten en nog veel, heel veel meer.

Alles moet weg en zal tegen zeer schappelijke prijzen aangeboden worden. De opbrengst komt voor 100% ten goede aan het Meerssens Mannenkoor. U vindt ons ter hoogte van Bunderstraat 23. De winkelmandjes staan al klaar! Komt U ze vullen ?

Lees vorig bericht

Alliantie Tegen Uitbreiding MAA teleurgesteld

Lees volgend bericht

Lezing: Parels langs Rivierpark Maasvallei tussen Geulle en Kerkeweert (B.)