Nieuws van de IVN-Jeugdgroep

Op zaterdag 12 mei 2018 komt de Jeugdgroep weer bij elkaar. In de vorige bijeenkomst, het bezoek op de boerderij bij Fam. Thijssen in Geulle, hebben jullie veel gezien: hoe de dieren leven op de boerderij en ook dat er in de lente volop jong leven is op de boerderij. Wij gaan onze kennis nu uitbreiden en eens meemaken hoe de schapen worden verzorgd. De temperatuur in de natuur is gestegen, langzamerhand doen wij onze winterjassen uit en dunne zomerkleding aan. Wij gaan zien en beleven hoe de schapen worden geholpen om hun winterjas uit te doen.

Wij gaan schapen scheren bij de Fam. Willems op Raar
Bij deze willen wij alvast de Fam. Willems en Susanne bedanken voor de gastvrijheid! Wij komen bij elkaar in de Proostenkelder om 9.30 uur (achter de basiliek Markt 25 A Meerssen. Een vriendelijk verzoek aan de ouders om te helpen met het vervoer. Meer informatie over de activiteiten van de IVN-Jeugdgroep is te vinden op de Websites van IVN-Meerssen en IVN-Ulestraten. ivn.nl/afdeling/Meerssen en ivn.nl/afdeling Ulestraten. Jeugdteamleden; Jeanne Lam, Susanne van de Berg, Sjef Smeets, Will Voncken, Leo Kurvers en Jan de Veen

Lees vorig bericht

Rondje Bemelen middagwandeling

Lees volgend bericht

Gevonden vliegtuigbom wordt onschadelijk gemaakt