Rondje Bemelen middagwandeling

IVN Meerssen organiseert op 16 mei een middagwandeling rondom Bemelen. We zien de mergelgrotten en kalkgraslanden, begraasd door mergellandschapen. Het is een vrij pittige tocht omdat er een flinke helling in zit. De wegen zelf zijn wel goed begaanbaar. Het is een tocht van ongeveer 9,5 km. Onderweg is er mogelijkheid om te pauzeren.

We starten om 13.30 uur vanaf de parkeerplaats achter station Meerssen ( zo mogelijk carpoolen) en om 13.45 uur vanaf de parkeerplaats bij het sportpark Bemelerweg 92 6226NE Maastricht. Iedereen is welkom; u hoeft geen lid te zijn van IVN Meerssen. Er zijn geen kosten aan verbonden. Contactpersonen: Yvonne Brounts 06-14401879 en Jack Savelberg 06-12842320

Lees vorig bericht

Lezing: Parels langs Rivierpark Maasvallei tussen Geulle en Kerkeweert (B.)

Lees volgend bericht

Nieuws van de IVN-Jeugdgroep