Speelgoedwinkel in centrum gaat stoppen

De bekende speelgoedwinkel in het centrum van Meerssen gaat stoppen. Dit heeft de eigenaar van de winkel, dhr van den Bragt, laten weten aan Meer Vandaag. De reden is het teruglopen van de omzet doordat steeds meer aankopen via internet gedaan worden. Dit in combinatie met de hoge huurprijs van het winkelpand maakt het niet meer mogelijk om de winkel voort te zetten. 

Begrip in Meerssen
De speelgoedwinkel is al jaren een begrip in Meerssen. Vroeger bekend als “De Bazaar” bestaat de winkel, die van vader op zoon is overgegaan, al meer dan 80 jaar. De Bazaar is ooit begonnen als een winkel waar men allerlei artikelen kon kopen, zoals souvenirs. Later is dit uitgegroeid tot een speelgoedwinkel.

Huurcontract
Het huidige huurcontract loopt tot 1 september a.s. wanneer de winkel definitief gaat sluiten is nog niet bekend.

 

Lees vorig bericht

Bartholomeüsmarkt

Lees volgend bericht

Zwembad Geulle opent haar deuren