Guido Houben wethouder in Gulpen-Wittem

Oud-wethouder van de gemeente Meerssen, Guido Houben, is een van de nieuwe wethouders van de gemeente Gulpen-Wittem. Dat is te lezen op de officiële website van de gemeente Gulpen-Wittem zelf. Houben krijgt binnen de gemeente de portefeuille financiën, toerisme, wonen en vastgoed. Houben is namens de partij, PRO Gulpen-Wittem, wethouder.

Vorming college
PRO Gulpen-Wittem is de winnaar van de verkiezingen en gaat samen met partij Balans de nieuwe coalitie vormen in Gulpen-Wittem. Houben gaat samen een college vormen met Marion van der Kleij van dezelfde partij, Jos Last van Balans en burgemeester Nicole Ramaekers.

Ontslag
Oud-wethouder Houben heeft een aantal weken geleden in onze gemeente zijn ontslag ingediend. Hij diende zijn ontslag in nadat een ambtenaar geblunderd had rondom de Proosdijschuur. Er zijn tijdens de verbouwing van de Proosdijschuur veranderingen aangebracht die door een ambtenaar niet aan de portefeuillehouder, wethouder Houben, zijn medegedeeld. Uiteindelijk is de wethouder politiek verantwoordelijk en heeft deze verantwoordelijkheid genomen door op te stappen.

Lees vorig bericht

Wie helpt het GMK aan een secretaris m/v?

Lees volgend bericht

MOS Wereldspellenmiddag in speeltuin St. Joseph