MOS Wereldspellenmiddag in speeltuin St. Joseph

Op zaterdag 26 mei 2018 organiseert Meerssen en Ontwikkelingssamenwerking (MOS) in partnerschap met Stichting Duurzaam Meerssen een Wereldspellenmiddag in Speeltuin Sint Joseph in Meerssen.

In de speeltuin zijn die middag allerlei spelletjes te doen uit de hele wereld. Daaromheen een  “werelds” sausje, met muziek, hapjes en drankjes.  Voor iedereen die van een spelletje houdt, van 0 tot 80 (en ouder). Arm of rijk, ver weg of dichtbij. Spelen gebeurt in de hele wereld. Kom ook en neem je vrienden en familie mee!

De spellenmiddag is  op zaterdag 26 mei 2018, tussen 12 en 15 uur in speeltuin Sint Joseph, Bunderstraat 188, Meerssen. Toegang speeltuin is die middag gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt bestemd voor de deelnemende goede doelen.

MOS bundelt verschillende particuliere initiatieven voor ontwikkelingssamenwerking in Meerssen: Abantwane Belanga, Enfid, Faunawatch, Friends of Coloma school, Hulp aan Vluchtelingen Calais, LOAF, Loop naar de Pomp, Kalai Manram, Kinderen van Papoea, Philipa, Stichting Werkgroep Limburg Nicaragua, Umbrella of Hope, Young Africa Namibia. Voor meer informatie: MOSsecretariaat@gmail.com of Facebook/MOSMeerssen

Lees vorig bericht

Guido Houben wethouder in Gulpen-Wittem

Lees volgend bericht

Lezing door Fred Erkenbosch