Berry van Rijswijk kandidaat wethouder Sittard-Geleen

De kans is groot dat huidig wethouder van onze gemeente, Berry van Rijswijk, wethouder wordt in Sittard-Geleen. De partij waarvoor hij wethouder wordt, het GOB, heeft dat bekendgemaakt. De leden van de partij hebben van Rijswijk gekozen als derde wethouder. Van Rijswijk kon zo wie zo in Meerssen niet langer wethouder blijven. De partij waarvoor hij nu nog wethouder is, Focus, komt in de oppositie terecht.

Reactie GOB
De partij laat weten: “Momenteel praten de coalitie-vormende partijen over een inhoudelijk programma. Daarna worden afspraken gemaakt over het noodzakelijk aantal wethouders. De ledenvergadering van gob heeft nu alvast drie kandidaten (in volgorde) gekozen. De daadwerkelijke invulling is afhankelijk van de nadere afspraken die worden gemaakt.
1. Pieter Meekels
2. Leon Geilen
3. Berry van Rijswijk”

Lees vorig bericht

Excursie Groeve ’t Rooth

Lees volgend bericht

Landend vliegtuig zorgt voor schade