Landend vliegtuig zorgt voor schade

Een landend vliegtuig heeft dinsdag 8 mei voor ravage gezorgd. Om 18:00 uur vloog er een vliegtuig laag over huizen in o.a. Weerterbroekplantsoen. Door het afremmen van het vliegtuig kwam er een flinke wind vrij en die blies een gat in het dak van een woning. De dakpannen zijn vervolgens naar beneden gevallen en in de voortuin van de woning terecht gekomen. Dat laat een inwoner via Facebook weten. De marechaussee was snel ter plekke. Inmiddels is het dak weer gedicht.

Vorig jaar
Het is niet de eerste keer dat een landend vliegtuig voor ravage zorgt. In de zomer van 2017 heeft een vliegtuig er voor gezorgd dat een ijzeren plaat van 30 kg door de lucht vloog. De plaat is aantal meter verderop neergekomen. Dit gebeurde ook toen een vliegtuig zeer laag overvloog.

Lees vorig bericht

Berry van Rijswijk kandidaat wethouder Sittard-Geleen

Lees volgend bericht

Cultureel café in Bergrust