Gemeente Meerssen nam afscheid van Berry van Rijswijk

Met een afscheidsreceptie heeft de gemeente Meerssen woensdag afscheid genomen van wethouder Berry van Rijswijk. Voorafgaand aan de receptie heeft burgemeester Clermonts een dankwoord aan van Rijswijk  gericht. Vanuit verenigingen, organisaties en de politiek kwamen mensen naar de Keizer toe om hun waardering uit te drukken voor hetgeen van Rijswijk sinds zijn komst als wethouder heeft gedaan. Zijn Collega oud wethouder van Meerssen en nieuwe wethouder in Gulpen-Wittem, Guido Houben, was ook aanwezig. Van Rijswijk wordt zoals het er naar uit ziet wethouder in de gemeente Sittard-Geleen.

Afscheid Berry van Rijswijk als wethouder

Lees vorig bericht

Vragen aan Tweede Kamer over incident vliegtuig

Lees volgend bericht

Amerikaanse vliegtuigbom uit de tweede wereldoorlog