Incident vliegtuig: te veel ophef & vragen aan gemeente

De bewoners van het getroffen huis laten in een korte reactie aan Meer Vandaag weten dat zij van mening zijn dat er iets te veel ophef is gemaakt over de schade ontstaan aan hun huis. Zo zijn de bewoners door veel media benaderd om hun verhaal te doen. Een landend vliegtuig zorgde vorige week voor schade aan het dak van een huis in het Weerterbroekplantsoen. Door het afremmen van het vliegtuig ontstond er een windstroom die een gat in het dak van de woning veroorzaakte. De afhandeling van de schade is, volgens de bewoners, vrij snel verlopen.

Lokaal DNA stelt vragen aan College van burgemeester en wethouders
Partij Lokaal DNA heeft vragen gesteld aan het college van burgemeester en wethouders over dit incident. Zij willen onder andere weten wie verantwoordelijk is voor het herstel van de schade en of het college de verantwoordelijke heeft aangesproken om onderzoek te doen naar dit voorval. Dit om herhaling in de toekomst te voorkomen. Verder vraagt de partij aan het college om de antwoorden voor de volgende raadsvergadering (31 mei) te mogen ontvangen “gelet op het feit de veiligheid van onze burgers acuut in het geding is”.

Lees vorig bericht

RVU organiseert met BS De Lindegaerd voetbalclinics

Lees volgend bericht

Historische DC-3 Dakota komt naar MAA