RVU sloot seizoen af

Na een wedstrijd met maar liefst 9 doelpunten en nog twee te spelen, werd door RVU het lopende seizoen thuis afgesloten. Tijdens deze afsluiting werden twee jubilarissen gehuldigd en diverse sportprijzen uitgereikt. Zo werden Theo Breuer en Leon Cruts gehuldigd voor hun 40 en 50 jarig lidmaatschap. Dave Welzen werd jeugdleider van het jaar, Fred Theunissen veteranenspeler van het jaar, Diego Vranken speler van het jaar en Rob Roumans vrijwilliger van het jaar. Onder de aanwezige gasten was ook oud trainer van RVU, Paul Meulenberg aanwezig. Hij reikte een van de gouden schoenen uit.

Afsluiting seizoen RVU

Lees vorig bericht

Meer/Actueel 13 mei: Landend vliegtuig zorgt voor schade – Tweede wereldoorlog bom tot ontploffing gebracht – Schapen geschoren op Raar

Lees volgend bericht

Lustrumviering Kwallef van Vliek en Open dag