Buurtvereniging Oostbroek organiseert Lentewandeltocht

Op zoek naar een leuke gezins- of vriendenactiviteit op zondag 27 mei? Wandel met ons mee!  Op zondag 27 mei is het weer zover; buurtvereniging Oostbroek organiseert dan voor jong en oud de jaarlijkse wandeltocht in en rond het prachtige Geulle!

Er is voor ieder wat wils en er kunnen verschillende afstanden worden gewandeld; 6, 12, 18 of 24 km. Het vertrek is vanuit het Wapen van Geulle (Hulserstraat 10 in Geulle) en hier zul je ook weer aankomen na de wandeling. Voor de kinderen is er na het voltooien van de wandeltocht (welke afstand ze ook kiezen) een heuse medaille beschikbaar! Bedenk je dus niet langer, trek je wandelschoenen aan en loop met ons mee de lente in!

Tot 27 mei in Geulle!

Buurtvereniging Oostbroek

Lees vorig bericht

Valse brieven BsGW in omloop

Lees volgend bericht

Succesvolle EHBO-examens