Succesvolle EHBO-examens

Voor het eerst in hun geschiedenis, verzorgden de EHBOverenigingen Ulestraten en Meerssen-Bunde gezamenlijk een volledige EHBO cursus. Een volledige EHBOcursus bestaat uit EHBO, Reanimatie, Bediener AED en kinder EHBO. De eerste les ging op 15 januari j.l. van start. Al gauw bleek dat de cursisten er zin in hadden om vooral de fijne EHBO kneepjes onder de knie te krijgen. Jaarlijks verandert er wel eens wat aan de techniek, bedoeld om het slachtoffer sneller en betere hulp te verlenen.

Maandag 7 mei j.l. was het dan eindelijk zover. Maar liefst tien cursisten, lieten aan de examinatoren van het Oranje Kruis zien wat zij geleerd hadden. Begonnen werd om 19.00 uur rond de klok van tien uur kwam het verlossende woord. Allereerst had de examen commissie lovende woorden voor de EHBO-docente Marie-Jose Duijkers, voor de wijze van lesgeven, met direct hierna de mededeling dat alle cursisten geslaagd waren voor het diploma Eerste Hulp. Ook de beide besturen van de EHBOverenigingen zijn in de nopjes met dit mooie examen resultaat.

De geslaagden zijn: Edith Dings, Manuela Dusseldorp-Odekerken, Jo Vangelabeek, Diana Hermens, Ilse van Lieshout, Hen Notten, Math Paulussen, Demi van Run, Silvya Riemenschneider, Nathalie Stassen. Na de diploma uitreiking kiezen de geslaagden bij welke EHBOvereniging zij zich aansluiten. Aan allemaal een dikke proficiat.

Wilt u voor een evenement gebruik maken van gediplomeerde EHBOers? Ga dan naar onze site en vul het aanvraag formulier in. Wij nemen dan zsm contact met u op.

Lees vorig bericht

Buurtvereniging Oostbroek organiseert Lentewandeltocht

Lees volgend bericht

Speeltuintje in brand gestoken