Klimomloop Ulestraten verplaatst naar 16 september

De Klimomloop van Ulestraten zou oorspronkelijk op zondag 8 juli gehouden worden. Op die dag kan de klimomloop niet gehouden worden omdat er werkzaamheden zijn aan de Kuileneindestraat. Bij de oorspronkelijke datum heeft de gemeente hier geen rekening mee gehouden. Door deze werkzaamheden is de Klimomloop verplaatst naar zondag 16 september.

Start en finish op de markt
Er worden twee wedstrijden verreden. Dit zijn de Klimmerstrofee voor Junioren en de Clubcompetitie voor Vrouwen. Start en finish zijn op de markt in Meerssen. De klimomloop wordt voor de achtste keer georganiseerd. Ook wordt op deze zondag de Braderie Bundermijt in Bunde gehouden.

 

 

Lees vorig bericht

Lokaal DNA over bestuursakkoord ‘weinig respect’

Lees volgend bericht

Uitgelicht: bestuursakkoord, proosdij en vliegveld