Weer samenscholingsverbod Spoorstraat Bunde

Vanaf vrijdag 18 mei is er door burgemeester Clermonts opnieuw een samenscholingsverbod ingesteld voor het parkeerterrein bij het station aan de Spoorstraat in Bunde. Het verbod geldt van 22:00 uur tot 07:00 uur. Het samenscholingsverbod is, naar aanleiding van diverse overlastmeldingen vanuit de buurt, in overleg met politie, BOA en het Openbaar Ministerie, ingesteld en duurt tot 17 augustus.

Niet de eerste keer
In maart werd er ook al een samenscholingsverbod ingesteld op dezelfde plek. Ook toen waren overlastmeldingen uit de buurt aanleiding voor het samenscholingsverbod. Bij L1 verklaart burgemeester Clermonts dat de overlast vooral bestaat uit geluidsoverlast die leidde tot de overlastmeldingen.

Lees vorig bericht

Het was weer verkeersexamentijd

Lees volgend bericht

Onderhoudswerkzaamheden