HVM komende twee jaar partner van Jeugdsportfonds Limburg

Hockey Vereniging Meerssen en Jeugdsportfonds Limburg hebben afgelopen zaterdag een partnerovereenkomst ondertekend. Twee jaar lang zal het Jeugdsportfonds als goede doel verbonden zijn aan de hockeyclub. Zij doen dit omdat ieder kind moet kunnen sporten.

Eerste cheque
Om de partnerovereenkomst kracht bij te zetten zijn er hockeyclinics georganiseerd door de spelers van het eerste. Na de hockeyclinics heeft voorzitter Ron Soeren de eerste cheque overhandigd aan Sjraar Cox, voorzitter van Jeugdsportfonds Limburg.

Sportkansen aan kinderen en jongeren
Het Jeugdsportfonds geeft sportkansen aan kinderen en jongeren uit gezinnen waar onvoldoende geld is om lid te worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt het Jeugdsportfonds de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen.

HVM partner van Jeugdsportfonds Limburg

Lees vorig bericht

De plannen van de gemeente in een notendop

Lees volgend bericht

RKUVC wint van Nijswiller