Opnieuw wateroverlast in Meerssen

Hevige plensbuien hebben op de avond van tweede pinksterdag in Meerssen voor de nodige wateroverlast gezorgd. Ter hoogte van de rotonde bij de oprit naar de A2 stonden de straten en fietspaden blank.

Stortbuien
De weersvoorspellingen gaven voor maandagavond al stortbuien aan.  Dit ging gepaard met onweer. Op een aantal plaatsen zorgde dit voor overlast. Vanaf de rotonde tot aan het viaduct stonden de straten blank.

Wateroverlast
De laatste ernstige wateroverlast waarbij onder andere het water als een rivier door de straten van het centrum van Meerssen stroomde, was in de zomer van 2016. Sindsdien zijn er door de gemeente maatregelen genomen om de wateroverlast te verkleinen.

Lees vorig bericht

Boom valt op brug

Lees volgend bericht

Micha Cortenraad koning schutterij St. Remigius