Inzet verkeersregelaars in Ulestraten

De gemeente gaat vanaf 4 juni tijdelijk verkeersregelaars inzetten in Ulestraten. Zij gaan dat doen omdat door de aanleg van de nieuwe randweg rond Maastricht Aachen Airport het sluipverkeer gebruik maakt van de wegen in de woonwijken grenzend aan het vliegveld.

Spitsuren
De verkeersregelaars gaan er met name in de spitsuren staan het verkeer begeleiden en delen flyers uit aan de automobilisten die gebruik willen maken van de sluiproutes. Omdat eerdere aanvullende maatregelen, om het verkeer uit de woonwijken te houden, nog niet tot een oplossing geleid hebben, is samen met de bewoners tot het inzetten van verkeersregelaars besloten.

Lees vorig bericht

Kijk terug: Uitgelicht over bestuursakkoord, proosdijschuur en vliegveld

Lees volgend bericht

Buschauffeurs Arriva gaan donderdag staken