Negende cultuur café

In Restaurant Zaal Bergrust is het negende Cultureel Café gehouden.  Het rapport Berenschot heeft een aantal discussiepunten binnen de gemeente Meerssen voorzien van een antwoord. De kracht van de gemeente Meerssen ligt in haar actieve gemeenschap met haar vele verenigingen.  Over deze en andere zaken werd er gesproken tijdens het cultuur café.

De Stichting KCET wil in een meer jaren-agenda, culturele zaken op elkaar afstemmen binnen de regio, samen  fondsen (leren) werven, PR- in lijn brengen, coördineren en bundelen. Een van de manieren om te weten wat er speelt binnen onze gemeente is het organiseren van de cultuur cafés.

Cultuurcafe cafe Bergrust

Lees vorig bericht

Wereldspellenmiddag in speeltuin ST Joseph

Lees volgend bericht

Burgemeester ontvangt fietsers Via Belgica