SV Meerssen, RVU en RKUVC sluiten seizoen winnend af

Het was de zondag van de laatste amateurvoetbalcompetitie. SV Meerssen begon een uur later aan de wedstrijd tegen de Baronie. Te veel water op het veld door een onweersbui was de oorzaak van de vertraging. SV Meerssen wist uiteindelijk de wedstrijd tegen de Baronie met 5-1 te winnen. RVU pakte thuis uit tegen Kerkrade West. De ploeg uit Rothem won met 8-1. In St Geertruid wist RKUVC de volle winst te behalen. Zij versloegen Geertruidse Boys met 1-6. Bunde en Geulle waren niet gelukkig in de laatse wedstrijd. VV Bunde verloor op eigen veld met 0-4 van Sportclub Jekerdal en Geulsche Boys verloor met 0-6 van SCG.

Lees vorig bericht

Stevige onweersbuien over Meerssen

Lees volgend bericht

‘Verzekeringsmaatschappijen noemen dat overstromingen en vergoeden niet’