Modderstroom Oostbroek houdt gemoederen bezig

Een hevige onweersbui met veel regen veroorzaakte zondagmiddag een modderstroom in Oostbroek. Door de modderstroom veranderde een wandelpad in een modderhindernisbaan. Ook stroomde de modder verschillende tuinen in.

Burgemeester ontmoet boze omwonenden
Zondagavond is burgemeester Clermonts een kijkje gaan nemen en sprak met omwonenden. Zij ervoer nog veel boosheid. “De bewoners voelen zich onvoldoende gehoord. Klimaat, de gemeente, erosie, Staatsbosbeheer, waterschap, boeren, natuurbeschermers, alles passeert in ons gesprek, aldus de burgemeester op Facebook. Haar advies is “we moeten er samen de schouders onder zetten”.

Foto: Facebook burgemeester

Lees vorig bericht

Meer/Actueel 27 mei: Groot-Meerssen getroffen door noodweer – Nieuwe koning bij schutterij St. Remigius – Meerssen papier wordt verkocht voor één euro

Lees volgend bericht

SV Meerssen huldigt drie jubilarissen