Harmonie St. Caecilia Geulle donateurskaartenactie 2018

Van maandag 4 juni tot en met zaterdag 9 juni vindt de jaarlijkse donateurskaartenactie van Harmonie St. Caecilia Geulle plaats.

Een financiële actie die in het leven is geroepen om een bijdrage te vragen voor alles dat onze vereniging voor de Geulse gemeenschap doet. Het lijkt heel gewoon: de Sinterklaasoptocht, het inhalen van de communicantjes, het jeugdcarnaval, de carnavalsoptocht, het Koningsconcert, de beide processies, en andere dorpsactiviteiten, de harmonie is erbij. Activiteiten waar wij ook graag in de toekomst onze medewerking aan blijven verlenen. Om hiervoor te zorgen enthousiasmeren we kinderen en jongeren voor muziek, leiden we nieuwe leden op, kopen en onderhouden we instrumenten en repeteren het leerlingenorkest, het slagwerkensemble en het harmonieorkest wekelijks. Nagenoeg alle uitvoeringen zijn zonder entree zodat deze voor iedereen toegankelijk zijn.

Door voor € 2,50 per stuk één of meerdere donateurskaarten te kopen draagt u een belangrijk steentje bij aan deze activiteiten. Als een van onze leden bij u aan de deur komt om te vragen of u ons ook in 2018 wilt steunen, hopen we op een positief antwoord.

Lees vorig bericht

Luc van Oerle haalt brons bij LK judo

Lees volgend bericht

Zomerconcert van het Meerssens Mannenkoor