Wethouders geïnstalleerd tijdens raadsvergadering

Tijdens de gemeenteraadsvergadering is woensdag het nieuwe college van burgemeester en wethouders van start gegaan. Vier nieuwe wethouders zijn geïnstalleerd: Jan Gulikers (BRUG-M), Marly Heusschen (CDA), Paul Sanders (KIJK!!!) en Luc Volders (Het origineel).

Installatie wethouders en nieuwe raadsleden
Alleen Marly Heusschen is unaniem door de gemeenteraad aangesteld. Jan Gulikers kreeg 5 tegenstemmen, Paul Sanders 1 en Luc Volders 4. Samen met burgemeester Clermonts vormen zij het nieuwe College van B&W. Na de installatie van de wethouders kwamen vier raadszetels vrij. Deze raadszetels zijn ingenomen door Sjraar Hovens (BRUG-M), Jack Aarts (CDA), Marcel Dassen (KIJK!!!) en André Gruyters (Het Orgineel). Ook zij werden door de burgemeester beëdigd.

Burgerraadsleden
Als laatste zijn de burgerraadsleden beëdigd. Zij gaan de komende vier jaar hun partij assisteren in RAV’s en commissies. Niet ieder burgerraadslid was aanwezig, de afwezigen worden bij de volgende raadsvergadering beëdigd.

Installatie nieuwe wethouders

Lees vorig bericht

Lustrum en open dag Kwallef van Vliek

Lees volgend bericht

Plannen gemeente aangenomen, kritiek van oppositie