Prachtige afsluiting van de voorjaarsactiviteiten ZijActief Moorveld

Op dinsdag 29 mei sloot Vrouwenvereniging ZijActief Moorveld haar voorjaarsprogramma af met een bezoek aan Kasteel Schaloen. De grote groep dames die deel nam aan dit bezoek genoot van de uitleg door de gidsen, de molenaarster en brachten een bezoek aan de prachtige tuin.

Ze lieten zich de ter plaatse in hout gestookte oven gebakken vlaai goed smaken. Helaas gooide het weer wat roet in het figuurlijke eten, maar dat mocht de pret niet drukken! ZijActief Moorveld bedankt gastheer Hub Wierts en de overige vrijwilligers heel hartelijk voor de gastvrije ontvangst.

We gaan met z’n allen genieten van een hopelijk heerlijke zonnige zomer en wensen degenen die op vakantie gaan een fijne vakantie en een behouden thuiskomst!

Dinsdag 11 september
Het najaarsprogramma van ZijActief Moorveld start op dinsdag 11 september en niet zoals eerder vermeld op 4 september. De leden ontvangen allen een persoonlijke uitnodiging met het complete programma.

Lees vorig bericht

Plannen gemeente aangenomen, kritiek van oppositie

Lees volgend bericht

Berry van Rijswijk parttime wethouder Sittard-Geleen