Harmonie St. Caecilia Geulle on the road to Welten

Sommigen weten het al wel, voor anderen is het nog onbekend; komende zaterdag 9 juni legt het leerlingenorkest van Harmonie St. Caecilia Geulle de weg naar Welten af!

Dirigent Bart Van den Hof is in Welten geen onbekend gezicht en de jeugdmuzikanten van Harmonie T.O.G. Welten ook niet voor de Geulse jeugdmuzikanten. De oorzaak? Ongeveer een jaar geleden hebben beide jeugd-/leerlingenorkesten een gezamenlijke repetitie en concert gegeven in verzorgingshuis Avé Maria in Geulle. Dit concert was een groot succes met vele positieve reacties en leidde tot het vervolg komende zaterdag in Welten.

Heeft u het concert vorig jaar gemist, twijfel dan niet en ga mee naar Welten! Bekende melodieën uit films, zoals Aladdin, Backdraft, Game of thrones en Pirates of the Caribbean zullen hierbij naar voren komen. De orkesten zullen vooraf nog gezamenlijk een korte repetitie hebben om vervolgens de muziekstukken met 5 sterren over de bühne te gaan brengen.

Het gemeenschappelijke concert vindt plaats in het Gemeenschapshuis te Welten, Weltertuijnstraat 44/48, Heerlen. Tijdstip: Zaal open 15:30, aanvang 16:00 uur. We hopen u daar graag te ontmoeten.

Donateurskaartactie in volle gang
De donateurskaartactie van Harmonie St. Caecilia Geulle is deze week in volle gang. Alvast dank aan alle kopers en verkopende leden en sympathisanten!

Lees vorig bericht

Traditie hersteld in Gäöl : “Gank noa Meersje”

Lees volgend bericht

Wandelen door de Curfsgroeve